Bigbang Challenge – demokonkurranse for norske band/artister

Bigbang / Grand Sport Records inviterer på nytt til demo konkurranse for norske band/artister for oppvarming på “Epic Scrap Metal” turneen våren 2011. Det vil plukkes 15 regionale vinnere og det bandet/artisten jurien liker best, vil få gratis innspilling av plate i Grand Sport Studios i Oslo. Vinneren i 2009 var Kråkesølv, som i disse dager lanserer plata “Bomtur til Jorda”, resultatet av seieren. Konkurransen var knallhard. Over 300 demoer ble sendt inn i 2009!

Dette er en flott sjanse for band/artister som ikke har platekontrakt, management og en drøss av spillejobber. Kudos til Bigbang og Grand Sport Records som gir norske band denne muligheten! Her burde andre henge seg på og kjøre lignende konkurranser!

Så, spiller du i band, eller vet om band dette passer for? Spe ordet!

Påmelding gjøres via denne nettsiden: http://bigbang.0102.no/backstage/nor/artists/new

Les også:

Gi din stemme:

Rock 1Rock 2Rock 3Rock 4Rock 5Rock 6
Ingen har gitt sin stemme enda!
Loading...Loading...

About the Author

Journalist og ansvarlig redaktør her på rockblogg.no. Jeg er ei skriveglad og musikkinteressert jente fra Narvik, bosatt i Oslo på fjortende året. Jeg har blogget i flere år på VGB.no, men ønsket meg noe eget hvor jeg kunne konsentrere meg om mine største interesser; musikk og skriving!