Dilillis – Bodøs best bevarte hemmelighet?

Om Dilillis er Bødøs best bevarte hemmelighet kan sikkert diskuteres, men slik lyder promoskrivet jeg fikk tilsendt tidligere denne uken. Dilillis har holdt på siden 2007 og er nå klare for platedebut. 24. februar slipper de skiva “Dilillis e snill”, På det kommende albumet har de fått med seg Jørgen Nordeng (Joddski), Thomas Litangen (Kråkesølv) og Magnus Eliassen som bidragsytere. Sistnevnte har også vært albumets produsent.

Musikalsk består albumet av skranglete og rusten pop, med sjeldent åpenhjertige og direkte tekster om blant annet bandets indre konflikter, kjærlighet, lokalpatriotisme og søvnløse netter.

Her kan du høre singellåta “Ferdig i Dilillis”. Låta har glimt i øyet og det er ikke fritt for at jeg er en smule sjarmert av disse velvalgte(?) nordnorske glosene 🙂

Dilillis – Ferdig i Dilillis by Beyond Records

Så, er Dilillis Bødøs best bevarte hemmenlighet? Jeg lar det være opp til dere å bestemme 🙂
Jeg er i alle fall nyskjerrig på den kommende skiva!

Les også:

Gi din stemme:

Rock 1Rock 2Rock 3Rock 4Rock 5Rock 6
4 brukere har i snitt gitt karakteren 5.00 av totalt 6) -

Loading...Loading...

About the Author

Journalist og ansvarlig redaktør her på rockblogg.no. Jeg er ei skriveglad og musikkinteressert jente fra Narvik, bosatt i Oslo på fjortende året. Jeg har blogget i flere år på VGB.no, men ønsket meg noe eget hvor jeg kunne konsentrere meg om mine største interesser; musikk og skriving!