Ny singel fra Pearl Jam – “Sirens”

I dag slapp Pearl Jam singelen “Sirens” fra deres kommende album, Lightning Bolt. Låta, en nedstrippa power-ballade, er rett og slett fantastisk bra!  Jeg våger å påstå at dette er noe av det bedre Pearl Jam har laget de siste årene, og den tar meg rett tilbake til “Jeremy” (Ten, 1991),  “Daughter” (Vs., 1993) og “Yellow ledbetter” (Lost Dogs, 2003).

Jeg var stor fan på nittitallet og hadde også den enorme euforiske gleden av å oppleve Pearl Jams siste Norges besøk – Oslo spektrum for ett drøyt år siden. Å se, høre og oppleve disse gutta (og ja, spsielt Eddie Vedder) var et stort musikalsk høydepunkt for meg.

Albumet Lightning Bolt slippes 15. oktober i USA og jeg regner med Norge følger hakk i hæl! Nå krysser jeg fingrene for Europa-turné 2013/2014!

 

Eddie Vedder, you can sing me to sleep anytime!

“Hear the sirens, hear the siren
Hear the siren, hear the circus all go found
I hear the sirens more and more in this here town
Let me catch my breath to breathe then reach across the bend”

Du finner Pearl jam her:
Hjemmeside
Facebook
WIMP

Sjekk ut “sirens” – musikkvideo produsert av Danny Clinch. Hva synes du?

Les også:

Gi din stemme:

Rock 1Rock 2Rock 3Rock 4Rock 5Rock 6
1 brukere har i snitt gitt karakteren 6.00 av totalt 6) -

Loading...Loading...

About the Author

Journalist og ansvarlig redaktør her på rockblogg.no. Jeg er ei skriveglad og musikkinteressert jente fra Narvik, bosatt i Oslo på fjortende året. Jeg har blogget i flere år på VGB.no, men ønsket meg noe eget hvor jeg kunne konsentrere meg om mine største interesser; musikk og skriving!