Rockblogg anbefaler svenske Nostra Love

Nostra Love er et band fra Göteborg som du absolutt bør sjekke ut. De lager vakker musikk og liker du det, får du lyst til å lene deg tilbake i sofaen og nyte behagelige toner og en herlig vokal.

Sjangeren er rock/folk rock. Rolige låter med akustisk klang, men de kan også «trykke på» med uptempo-låter og mye lyd.

Det første som fester seg på minnet når du hører Nostra Love, er vokalen. Jeg fikk en følelse av grunge første gang jeg hørte Nostra Love. Ikke fordi musikken er spesielt lik – men å høre vokalisten Daniel Adolfsson synge, er som å høre Eddie Vedder synge svensk. En venn av meg dro en annen sammenligning; Daniel synger som Brad Roberts – vokalisten i Crash Test Dummies!

Det går gjerne lang tid mellom hver gang man hører en vokal som fester seg så raskt at man blir sittende og tenke; WOW, dette var bra!

Jeg spurte Nostra Love om de har planer om å spille her i Oslo. Svaret var ja, etterhvert. Jeg gleder meg til det, og krysser fingrene for at det ikke blir alt for lenge til. Dersom du er en av de som likte dette så godt, at du gjerne vil ta turen til vårt naboland for å få med bandet live, kan du gjøre dette allerede 20. februar. Da spiller de på Parken i Göteborg

Nostra Love har gitt ut en EP – den kan du kjøpe på iTunes – og der finner du tre låter som er verdt hver eneste krone.

En Chans Kvar, Tänk om og Ängel.

Foruten Daniel Adolfsson på vokal, består bandet av Ingemar Kjellmann (gitar), Per Stenbeck (bass), Johan Regnell (trommer).

Nostra Love er nok et bevis på at svenskene kan lage musikk!

Du finner Nostra Love her:

http://www.myspace.com/nostralove

http://www.facebook.com/nostralove

Om Elin Mariel Dahl

Ansvarlig redaktør og eier av rockblogg.no. Jeg er ei skriveglad og musikkinteressert jente fra Narvik, bosatt i Oslo. Jeg jobber med sosiale medier i mitt daglige virke. Bloggen er hobbyen på si.