The Baseballs hits strike!

The Baseballs er et band fra tyskland og består av tre rocka karer som tar oss med tilbake til 50-tallest rockabilly-stil. De tar moderne hits som Umbrella (Rihanna), Hot n Cold (Kate Perry), I Don`t Feel Like Dancing (Sicissor Sisters), og wrapper det inn med sin egen herlige rockabilly-stil.

New Songs – Old Wrapping, eller som bandet selv sier; We take good songs and lead them to their true calling». Bandet har gjort stor suksess i Finland og Sverige. Nå kan du også få kjøpt albumet «Strike» i Norge, og jeg tror danseglade nordmenn vil digge dette like mye som våre naboer i øst.

Etter opptreden på Skavland på fredag – ser jeg ikke bort i fra at The Baseballs og låta «Umbrella» er å finne på topp tre lista i neste uke.

Nå er det bare å finne frem stålkam og brylkrem – rockabilly er tilbake!

The Baseballs – Umbrella:

[youtube DM2177pHMT0 630 450]

Hva er rockabilly?
Rockabilly er en musikksjanger som var særlig populær på 1950-tallet, spesielt mot slutten av tiåret. Den kan forståes som en tidlig utgave av rock ‘n’ roll. Musikken er en blanding av hillbilly, blues og country. Musikken er lett og iørefallende. Viktige instrumenter var elektrisk orkestergitar og kontrabass. På kontrabassen slo man på strengene på en spesiell måte som kaltes «slap-back».

The Baseballs
Bandet startet i 2007 – og er fra Berlin i Tyskland og består av: Sam, Digger og Basti
Musikksjanger; Rocabilly – new songs, old wrapping
Album; Strike (15. mai 2009)

Om du vil oppleve bandet live, så kommer de til Sentrum Scene 23. april 2010!

Om Elin Mariel Dahl

Ansvarlig redaktør og eier av rockblogg.no. Jeg er ei skriveglad og musikkinteressert jente fra Narvik, bosatt i Oslo. Jeg jobber med sosiale medier i mitt daglige virke. Bloggen er hobbyen på si.