Velkommen til rockblogg.no

Rock`n rollers, velkommen til rockblogg.no – bloggen for musikkelskere!

Rockblogg.no så lys for første gang 26. januar 2010. Det var en forløsende følelse, ja rett og slett en herlig fødsel. Endelig har jeg et eget nettsted hvor jeg kan skrive om det brede mangfold innenfor rock`n roll som befinner seg der ute.  Fra det som rører seg i bortgjemte kjellere til det kjente og folkekjære.

Visjonen med bloggen er å spre musikk innenfor sjangeren Rock – men innenfor Rock er det mange kategorier; Indie, folk, grunge, country, alternativ, metall, punk, hard, progressiv, post m.m

På rockblogg.no skal kjente/ukjente band og artister få den oppmerksomheten jeg føler de fortjener. Her blir det omtaler av band, konserter, festivaler og plater. Intervjuer, nyheter, konkurranser– og forhåpentligvis gode diskusjoner og feedback.

Rockblogg.no er basert på mine subjektive meninger. Mener du som leser noe annet, så er det selvfølgelig lov å si i fra. Her skal det være takhøyde og uenigheter kan forhåpentligvis skape gode kommentarer/diskusjoner.

For meg er det viktig å ha en god dialog med leserne. Jeg tar gjerne i mot ris/ros og tips/ønsker fra dere! På den måten kan vi sammen skape Norges beste musikkblogg innen sin sjanger!

Bakgrunn:
Jeg er ei jente fra Narvik, men har bodd i Oslo siden 1997. Mine to største interesser er musikk og skriving – så hvorfor ikke kombinere disse to? Det håper jeg at jeg kan gjøre her på rockblogg.no.

Jeg har vært aktiv blogger i over tre år – primært på VGbloggen, men nå var tiden inne for å lage mitt eget sted.

Håper du vil følge meg – og husk, musikken dør aldri!

Enjoy rockblogg.no!

Elin Mariel Dahl
Følg Rockblogg på
Facebook

[Rating:3.5/5]

Om Elin Mariel Dahl

Ansvarlig redaktør og eier av rockblogg.no. Jeg er ei skriveglad og musikkinteressert jente fra Narvik, bosatt i Oslo. Jeg jobber med sosiale medier i mitt daglige virke. Bloggen er hobbyen på si.