by:Larm – Oslo 18.-20. Februar 2010

Da er det endelig duket for  by:Larm 2010!

Om by:Larm
by:Larm er først og fremst et bransjearrangement, med en seminardel og en festivaldel. Fra første gang i 1998 og til og med 2007 ble by:Larm arrangert i forskjellige Norske byer fra år til år, men fra 2008 ble det bestemt at det var best å holde arrangementet i Oslo hvert år. På dagtid holdes det konferanser, foredrag og workshops som har til hensikt å presentere hovedsakelig Norske, men også et knippe andre nordiske artister, for internasjonal presse og musikkbransje. Fra og med 2008 har det også blitt utdelt et stipend på 800 000 kr, sponset av Statoil, til en heldig Norsk artist.

Men det beste med by:Larm er for de fleste festival-delen. Over 3 dager foregår det over 400 konserter fordelt rundt på byens (Oslo) mange scener og utesteder, hovedsaklig plassert rundt Youngstorget, hvor et stort festivaltelt og festivalens hovedscene befinner seg.

Denne herligheten kan altså alle være med på, og det for en relativt billig penge! Festivalpass for alle tre dagene koster kun 895,- ordinært, og 695,- for studenter! Dette er mye konsert for penga! Dagspass og enkeltbilletter til en del av konsertene kan også kjøpes. Billettservice er selvfølgelig stedet du får tak i alt dette.

Sjekk ut alle artistene på programmet, her er det bokstavlig talt noe for enhver smak. Mange artister du sikkert kjenner fra før og mange artister du kan få gleden av å oppdage live, og dette er kanskje noe av det beste med by:Larm, det er genial mulighet til å sjekke ut hva som er nytt og på vei frem av Norsk musikk, flere av dem blir kanskje dine nye yndlingsartister!

Gratis Kickoff
Allerede i kveld, Onsdag, er det kickoff i by:Larm-teltet på Youngstorget. Dette er som sagt helt gratis, men har 18 års aldersgrense. Dette er artistene du kan se:

20.00: The Megaphonic Thrift
21.00: The New Wine
22.00: Datarock (spiller kun i kveld, ikke andre dager under by:Larm!)
23.00: Casiokids
24.00: The Cumshots

by:Larm.no
by:Larm på Facebook

Jeg gleder meg! Hvem andre skal på by:Larm og hvilke artister anbefaler dere å få med seg?

Om Mats