Lukas Kasha tok et verdig farvel

I går tok rockebandet Lukas Kasha farvel med fansen etter å ha holdt det gående i ti år. ”Vi er ikke triste, vi er venner og har alle sammen noe nytt å drive med.”, annonserte vokalist Andreas Prestmo fra scena. ”Jeg håper dette blir en festaften” fortsatte han videre til jubel og applaus.

Rockefeller var ikke utsolgt i går, men de som hadde møtt opp fikk se et energisk band som var klare og godt forberedt til å ta farvel. Lukas Kasha har et rykte på seg for å være et virkelig godt live band, og det beviste de også i går. Det ble spilt både nyere og gamle låter og tar jeg ikke helt feil, ble det spilt noe uutgitt materiale i tillegg.

Bandet Du (tidligere, Det är jag som är döden) hadde fått med seg Lucy Swann og gjorde en troverdig og god opptreden som support. Du slipper snart et nytt album, noe som absolutt bør sjekkes ut.

Lukas Kasha har gitt ut to album og har rukket å turnere massivt i og utenfor Norge. Konserten i går var bandets siste. Fansen kan likevel glede seg over at det ble gjort opptak under gårdagens opptreden som skal brukes til et livealbum.

Rockblogg.no ønsker alle i bandet Lukas Kasha lykke til videre med nye musikkprosjekter!

Medlemmer:
Eivind Henjum (bass)
Andreas Prestmo (vokal, gitar)
Sven Andréen (trommer)
Jon Karlsen (bass)
Eyvind Brox (tangenter)
Kristian Singstad Pålshaugen (gitar)

Album:
Animated Peoples`s Republic (2007)
Revelations (2009)

Du finner Lucas Kasha her:
Urørt
Myspace
Facebook

Om Elin Mariel Dahl

Ansvarlig redaktør og eier av rockblogg.no. Jeg er ei skriveglad og musikkinteressert jente fra Narvik, bosatt i Oslo. Jeg jobber med sosiale medier i mitt daglige virke. Bloggen er hobbyen på si.