Relansering av Madrugadas herligheter!

Sivert Høyem har på sin Facebookside bekreftet at det jobbes med å gi ut alle Madrugada-album på nytt. Relanseringen skal inkludere B-sider, demoer og ulansert materiale. Spennende!

Rockblogg.no har ikke lyktes i å få en kommentar fra Høyem på når dette kan forventes, men vi vil selvsagt komme tilbake med mer informasjon så snart plateselskap/Høyem/Jacobsen letter litt mer på sløret.

Dette er uansett nyheter som varmer et Madrugadahjerte og jeg må ærlig innrømme at jeg er spent på å høre låtene som aldri har vært lansert tidligere. Kan disse «matche» Madrugadas beste?

Høyem & Jacobsen
Sivert Høyem er nettopp ferdig med en lang, kritikerrost Norgesturné. 22. februar ble Moon Landing lansert i Europa. Storbrittania og Sverige må vente til 8. mars. Deretter legger Høyem og band ut på Europaturné.
Frode Jacobsen gjør det bra som produsent om dagen. Jacobsen har produsert plater som;  Julie`s Wishes/The Guest (Ingrid Olava), Win Love Win (Charlotte & The Co-Stars), Higher Class of Lush (Howl), Sleepless Songs (Vidar Vang)

Følg Sivert Høyem:
Facebook
Twitter

Om Elin Mariel Dahl

Ansvarlig redaktør og eier av rockblogg.no. Jeg er ei skriveglad og musikkinteressert jente fra Narvik, bosatt i Oslo. Jeg jobber med sosiale medier i mitt daglige virke. Bloggen er hobbyen på si.