Johnny Cash – «There ain’t no grave»

Den 26. februar ville “The Man In Black” fyllt 78 år!

På albumet «There ain’t no grave», som er det sjette albumet i American-serien produsert av Rick Rubin, ser Johnny Cash tilbake på sitt utrolige liv og karriere.Han har samlet et knippe spirituelle og dype sanger som omhandler bl.a. vennskap, tro, lykke og drømmen om fred! Det har blitt sterkt personlig og intimt album.

Her finner du bl.a. låter av Sheryl Crow, Kris Kristofferson, Tom Paxton, Bob Nolan, Ed McCurdy og den helt nye ”I Corinthians 15:55” som Cash har skrevet i løpet av de siste tre årene.

Produsent Rubin forteller at albumet ble gjennomført mens Cash helse var veldig dårlig, mellom turer til sykehuset og i tiden Cash sørget over tapet av sin elskede kone, June Carter Cash. Men til tross for vanskelighetene, var Cash trassig. Han hadde egentlig ingen frykt og han taklet smerten, forteller Rubin. «Jeg tror han hadde akseptert at han skulle dø. Han var rolig og inneforstått med det, og … det var det.»

Albumet inneholder:
1.Aint No Grave, 2. Redemption Day, 3. For The Good Times, 4. I Corinthians 15:55, 5. Can’t Help But Wonder Where I’m Bound, 6. Satisfied Mind, 7. I Don’t Hurt Anymore, 8. Cool Water, 9. Last Night I Had The Strangest Dream, 10. Aloha Oe

Dette er definitivt det siste albumet i American serien.

Du finner mer om Johnny Cash her:
JohnnyCash.com
Johnny Cash Radio

Om Elin Mariel Dahl

Ansvarlig redaktør og eier av rockblogg.no. Jeg er ei skriveglad og musikkinteressert jente fra Narvik, bosatt i Oslo. Jeg jobber med sosiale medier i mitt daglige virke. Bloggen er hobbyen på si.