Vinn dagspass til Trondheim Rock!

Nå gir vi bort 2 dagspass til fredag 21. mai med Keep of Kalessin og Mayhem på Trondheim Rock!! Alt du trenger å gjøre er melde deg inn i facebook-gruppa vår og tagge deg selv inn på ett av konkurransebildene – og du er automatisk med i konkurransen om å vinne ett av passene.

Festivalen Trondheim Rock på Torvet i Trondheim går av stabelen 21. og 22. mai. Mayhem, Keep of Kalessin, Magnum, Divided Multitude, No Dawn og D.A.D. er bekreftede artister. På fredag er det «metalldag»og det forventes skikkelig trøkk for både yngere og mer voksne publikumere. I år spiller Keep of Kalessin litt tidligere på kvelden enn headlineren Mayhem, så også de under 18 kan komme.

Grunnleggerne av Trondheim Rock er opptatt av at Trondheim er en storby i Norge. Og har i en viss tid irritert seg over at konserter med de store internasjonale artister i all hovedsak skjer i Oslo, samt etter hvert også i byer som Bergen, Stavanger og Kristiansand. Det er absolutt ingen grunn til at ikke Trondheim skal ta en del av denne ”kaka”, og tilby Trøndelagspublikummet en del av disse store internasjonale artistene. Trondheim Rock ønsker å gjøre dette mulig, og etablerer nå en årlig fest i mai hver år. Profilen skal være kjente, folkelige artister blant kremen av internasjonal og nasjonale band. Dette skal være artister de aller fleste har et forhold til, gjennom låter man gjenkjenner og husker fra radio og TV, eller egen musikksamling.

Vi sier bare; velkommen til Rockfæst!!

Nettside: www.trondheimrock.no

Festivalen Trondheim Rock på Torvet i Trondheim 21. og 22. mai. Mayhem, Keep of Kalessin, Magnum, Divided Multitude, No Dawn og D.A.D. er bekreftede artister.

Om Elin Mariel Dahl

Ansvarlig redaktør og eier av rockblogg.no. Jeg er ei skriveglad og musikkinteressert jente fra Narvik, bosatt i Oslo. Jeg jobber med sosiale medier i mitt daglige virke. Bloggen er hobbyen på si.