Rockblogg på vei til Hovefestivalen!

Mandag 28. juni – klokka er 1045 og jeg sitter på en direktebuss som tar meg til Arendal og Hovefestivalen. Endelig! Dette har jeg sett frem til lenge. Det blir noen dager med herlig musikk, feststemte mennesker og morsom jobbing.

Konsertplanen er nesten klar – dessverre så er det enkelte band som ”kræsjer” på tid, men slik vil det alltid være på en festival med så mange gode band. Intervjubekreftelser har begynt å tikke inn – og det blir artig å snakke med noen av bandene.

Er du på Hove, skal til Hove – eller har lyst til å reise til Hove, men ikke kan – så skal rockblogg forsøke å dele så mange høydepunkt som mulig. Jeg satser på å blogge hver dag. Håper så mange som mulig vil følge oss!

Busstur og alt for mye bagasje
Jeg valgte buss som transportmiddel – tenkte det ville være enkelt og behagelig. Bussen er full av ungdom – trøtt ungdom! Ingen feststemning enda med andre ord. Passer meg utmerket med ro og fred før det kicker i gang i kveld.

Jeg har pakket for en måned, omtrent. Slik føles det nesten. Stor sekk med nyttig og unyttig tøy, telt, sovepose, liggeunderlag og en sekk full av utstyr. Jeg droppet støvlene – det kan da umulig begynne å regne med dette strålende langtidsvarselet. Krysser fingrene og håper værgudene er med oss.

Pakking har aldri vært min store styrke. Jeg er elendig på å pakke kun nødvendigheter – jeg pakker alltid med innstillingen; ”derssomattehvis”!

Hovecampen
Det skal selvsagt campes på området. Jeg er ingen pyse som velger fancy hotell! Er man på festival, så er man på festival! Jeg har
et nyinnkjøpt telt for anledningen. Det bør være stort nok i og med at det er beregnet til fire. Teltet er stilig og enkelt å rigge. Jepp, jeg måtte prøverigge det i hagen før avreise. Kan jo ikke stille helt amatør på campingen!

Rockbloggstæsj
Jeg har fått trykt opp noen t-skjorter. De ble ordentlige tøffe. Er du på Hove og ser noen i rockblogg.no t-skjorte, er det bare å si hei!  Det hadde vært umåtelig koselig å hilse på noen av leserne våre!

Høydepunktene står i kø
Hove har en flott lineup i år, og høydepunktene står nærmest i kø. Jeg ser frem til å se/høre blant annet Muse, Them Crooked Vultures, Biffy Clyro, Pony The Pirate, Navigators, Empire Of The Sun og ikke minst Kvelertak. Det blir litt av en uke på Tromøya!

Følg med, følg med, folkens – og until next time, kos dere med denne herlige Biff Clyoro låta.

Om Elin Mariel Dahl

Ansvarlig redaktør og eier av rockblogg.no. Jeg er ei skriveglad og musikkinteressert jente fra Narvik, bosatt i Oslo. Jeg jobber med sosiale medier i mitt daglige virke. Bloggen er hobbyen på si.