CC Cowboys ga alt i regnet

Sted: Wrightegaarden, Langesund.
Tid: Lørdag 30.juli kl: 21:2o
Konsertbilder tatt av Elin Mariel Dahl (Ligger til slutt i omtalen)

I går kveld gjestet CC Cowboys den vakre og koselige Wrightegaarden i Langesund. Stedet er kjent for å ha en intim og varm atmosfære og er derfor et velegnet sted å arrangere utendørskonserter på. Mange store artister, både fra inn og utland har besøkt Wrightegaarden og i går var det altså Fredrikstadbandet CC Cowboys sin tur.

Helt utsolgt var det ikke, men de 600 som hadde trosset regnbygene fikk se CC Cowboys i storform. De sparket det hele i gang med låta; ”Det har vært noen her”, som er å finne på bandets siste album; Morgen og Kveld. Vokalist Magnus Grønneberg sjarmerte grenlendinger og andre tilreisende da han annonserte at det var godt å komme tilbake til ”hagen” igjen.

Videre leverte de det ene høydepunktet etter det andre og fikk publikum til å synge med på flere av låtene. Gutta på scenen storkoste seg og det smittet raskt over til publikum. Jubel, applaus, allsang og en god dose øl, satte stemningen nokså raskt. Det er ingen tvil om at gamle slagere som ”Tigergutt”, «Barnehjemmet Johnny Johnny», og «Harry» er låter som har festet seg hos mange, også den yngre garde. Publikum sang og danset med.

CC Cowboys spilte også flere låter fra sisteskiva (Morgen og Kveld). Blant annet ”Ugress Og Villniss”, ”Morgen og Kveld”, ”Gå”, samt en helt ny låt som de ikke hadde fått plass til på plata. Låta het ”Jern og Metall”og ble annonsert av Grønneberg som ei låt med mye lidenskap. Og lidenskap fikk vi.

Bandet ble ropt tilbake på scenen igjen etter siste sang. Første ekstranummer var låta:”Harry”, som mange hadde ventet på. Midt i låten introduserte Magnus Grønneberg resten av bandet til ellevill jubel. De avsluttet det hele med den vakre og folkekjære låta; ”Kanskje du behøver noen”, som for øvrig var en stor radiohit i hele 2009.

Klokken 23 var det hele over!

Rating 5

Fakta:

CC Cowboys er et rockeband fra Fredrikstad og har holdt på siden 1989. Bandet består av: Magnus Grønneberg (gitar, vokal), Jørn Christensen (gitar), Per Vestaby (bass) og Agne Sæther (trommer). Bandet slapp sitt første album i 1990 – Blodsbrødre – og i 2009 slapp de sitt åttende album; Morgen og Kveld.

Konsertbilder: ©Elin Mariel Dahl

Bilder: ©Elin Mariel Dahl

Om Elin Mariel Dahl

Ansvarlig redaktør og eier av rockblogg.no. Jeg er ei skriveglad og musikkinteressert jente fra Narvik, bosatt i Oslo. Jeg jobber med sosiale medier i mitt daglige virke. Bloggen er hobbyen på si.