Konsertbilder – Kråkesølv

Sted: Månefestivalen, Gamlebyen Fredrikstad 23.-25.juli 2010

De fleste har fått med seg de nordnorske sjarmørene i firemannsbandet Kråkesølv. Om deg selv skriver de følgende på bandets hjemmeside:
«Vi er et lite og kompakt firemannsorkester med base i Bodø. Slentrende pop, en liten smak av post-rock og en kledelig dose skranglete rock, er en grei beskrivelse av lydbildet vårt – i hvert fall rent sjangermessig. Selv liker vi å sammenligne oss med vennene våre i Laura og Cold Mailman, norske poeter som Arvid Sletta og Bad Spit og internasjonale artister som Blonde Redhead, Death Cab for Cutie og Sonic Youth. Hvis du legger til tekster skrevet på dialekt og en snill porsjon nordnorsk emosjonalitet, har du kanskje et utgangspunkt for hvordan vi høres ut.»

Søndag 25. juli spilte Kråkesølv på Månefestivalen i Fredrikstad og med seg hadde de en annen dyktig musiker fra Nord-Norge, Moddi. Fotograf Mats Even Omberg tok noen flotte bilder.

Om Elin Mariel Dahl

Ansvarlig redaktør og eier av rockblogg.no. Jeg er ei skriveglad og musikkinteressert jente fra Narvik, bosatt i Oslo. Jeg jobber med sosiale medier i mitt daglige virke. Bloggen er hobbyen på si.