Massive Attack – Gjesp!

Det var mange som hadde gledet seg til å både se og høre det britiske trip hop-bandet Massive Attack i går kveld på Hovescenen. Rundt 8000 publikumere hadde møtt opp men de aller, aller fleste ble nok skuffa! For det første var lyden elendig. Den nådde ikke opp til oss som stod på sletta bak lydtårnet. Det var rett og slett så dårlig og lite lyd at jeg uten problemer kunne ha en samtale med sidemannen uten å måtte heve stemmen noe særlig.

For det andre, så gikk det 4-5 låter før det i det hele tatt ble sagt noe som helst fra scena til publikum. For meg ble dette fryktelig kjedelig og uengasjerende.

Martina Topley-Bird, ikledd en nydelig vinrød kjole, gjorde en grei jobb på vokal. – det blir likevel ikke helt på høyde med Elisabeth Frazer, som opprinnelig gjorde låta «Teardrop» fra 1998-albumet Mezzanine.

Høydepunkter denne kvelden? Tja – for min egen del så var det Angel og Teardrop.

Robert Del Naja og Grantley Marshall er stødige på det de gjør og de fikk god hjelp fra korist Deborah Miller og Horace Andy. Likevel, i går kveld ble Massive Attackk rett og slett en festbrems. 

Gjesp!

Om Elin Mariel Dahl

Ansvarlig redaktør og eier av rockblogg.no. Jeg er ei skriveglad og musikkinteressert jente fra Narvik, bosatt i Oslo. Jeg jobber med sosiale medier i mitt daglige virke. Bloggen er hobbyen på si.