Tredje dagen på Norway Rock

Fredag på Norway Rock startet med solskinn over Øyesletta, og glamrock fra Sverige. Crashdïet spredde farge og glitter over tilskuerne. Jeg må innrømme at det vokser en liten glamrocker i hjertet mitt, dette var fett.

Publikum var ikke helt på topp da Audrey Horne spilte på hovedscenen. De klarte ikke å motstå sjarmen til vokalist Torkjell Rød og ble vekket til liv da «Threshold» ble spilt. Les konsertomtale her.

Etter Tony Harnell hadde spilt en liten time, var det andre gang Arve Isdal stod på hovedscenen. Først med Audrey Horne og så med Enslaved. Den karen fra Stord har jammen med mye energi. Han var bedre på scenen med Enslaved enn med Audrey Horne.

Powermetal på fredag var fra Gamma Ray, gjorde Helloween-fansen glad. Mens Sepultura-fansens hjerter banket fort da Cavalera Conspiracy gav oss en god dose Heavy Metal. Publikum lyste av ekstase og det var nydelig å se på.

Queensrÿche gav oss en god dose Progressivrock. Det var spesielt å se Geoff Tate på scenen, han likte veldig godt å posere på en rar måte. Han er jo tysk, så det må jo være grunnen.

Fredagskveld ble avsluttet med en rolig konsert fra Gary Moore. Det var ikke så røft som han hadde lovet. Heldigvis er han god på gitar, så vi fikk en del gode riff i de rolige låtene. Det var en fin fin avslutning.

Oppsummering/Bilder © Else Solheim

Om Else