Sivert Høyem på Rockefeller!

Onsdag 11.10.10  Sted: Rockefeller, Oslo

I går gjorde Sivert Høyem med band årets siste konsert. Rockefeller var så godt som utsolgt. Den skottske trioen The Sparrow And The Workshop gjorde en meget god oppvarmingsjobb. Vokalist Jill O’Sullivan imponerte nok mange med sin flotte stemme. Dette er et band som jeg absolutt kommer til å sjekke ut nærmere.

Høyem åpnet showet alene på scenen. Vi fikk servert en nedstrippet, akustisk versjon av den nydelige TV-aksjonslåta «Prisoner Of The Road». Det var en magisk start på en fantastisk konsertkveld. Høyem og band leverte totalt 18 herlige og sterke låter. Fire av disse var Madrugadalåter som den velkjente «Majesty» og «Honey Bee». I tillegg fikk vi en coverversjon av Reigning Sounds; «Funny Thing».

Jeg var i Tromsø da Sivert Høyem gjorde sin første konsert etter plateslipp for litt over et år siden. Det var stor forskjell på bandet som sto på scenen på Rockefeller i går og bandet som gjestet Driv i Tromsø høsten 2009. Samspill og lydbilde var annerledes og bedre. Mørkere og mer intimt. En forsmak på retningen Høyem kommer til å fortsette i.

Eneste minus i går var et noe tamt publikum. Mulig det var fordi det var onsdag og en forholdsvis rolig kveld for mange. Jeg synes likevel at Høyem og band hadde fortjent et mer engasjert og etusiastisk publikum!

Kveldens høydepunkt: «Prisoner Of THe Road», «Northwind» og «Don`t Pass Me By»

Det var uansett en verdig avsluttning på Europaturneen og nå er det bare å glede seg til ny plate.

Settliste Rockefeller 10.11.10:
Prisoner Of The Road
Into The Sea
High society
What You Doin` with him
Lost at Sea
Going for gold
Honey Bee (Madrugada)
Majesty (Madrugada)
Funny thing (Cover Reigning Sound)
Woman
The Kids are on high street (Madrugada)
Northwind
Shadows
Long Slow Distance
The Hour Of The Wolf (Madrugada)
—-
Belorado
Moon Landing
Don`t pass me by

Rockblogg stilte med egen fotograf: Majken Henæs.
  

Om Elin Mariel Dahl

Ansvarlig redaktør og eier av rockblogg.no. Jeg er ei skriveglad og musikkinteressert jente fra Narvik, bosatt i Oslo. Jeg jobber med sosiale medier i mitt daglige virke. Bloggen er hobbyen på si.