Oslo-bandet Wild Water, nå på norsk!

For snart et år siden gjorde jeg et intervju med Oslo-bandet Wild Water i forbindelse med lanseringen av EPen «No Legacy». Om EPen skrev jeg blant annet: «De har laget en vakker, fengende og velprodusert EP. En håndfull låter fylt med sterk hverdagspoesi og melodiøse kvaliteter!»

Frem til nå har jeg kun hørt vokalist Olav Verpe synge på engelsk. Jeg ble derfor overrasket da jeg fikk tilsendt låta «Trist» på epost. Jeg må presisere at jeg ble positivt overrasket! Bandet kler faktisk å synge på norsk. «Trist» er en fengende gladlåt, selv om tittelen skulle tilsi noe annet. Den fester seg med det samme og hadde garantert blitt en radiohit dersom den hadde fått innpass på eteren!

Jeg følger spent med på fortsettelsen. Det er nesten så jeg håper det kommer ei hel plate med norske tekster!

Hva synes dere om låta «Trist»?
«Trist» har digital slippdato 7. februar! Da vil den være tilgjengelig hos blant annet iTunes, Platekompaniet og Spotify!

 

Om Elin Mariel Dahl

Ansvarlig redaktør og eier av rockblogg.no. Jeg er ei skriveglad og musikkinteressert jente fra Narvik, bosatt i Oslo. Jeg jobber med sosiale medier i mitt daglige virke. Bloggen er hobbyen på si.