Jacky Jean – melodiøs, fengende poprock!

Jacky Jean fra Oslo har allerede rukket å bli radiofavoritter på P3. Bandets «nye» (kom i november 2011) singel «Make It Through» gikk rett inn på listene og 2012 blir til alt å dømme et veldig spennende år med EP slipp og turnering. I morgen spiller Jacky Jean sin første offesielle konsert som support for Cymbals Eat Guitars på John Dee kl. 21.00.

Jacky Jean:
Våren 2010 lå poplandskapet i Norge relativt øde, og var dominert av amerikanske etterlevninger av hip hop og overdreven bruk av autotune.
Denne samme våren var det plutselig behov for et nytt band til å dekke deler av leien i et øvingslokale et sted i Oslo. Omtrent samtidig innså våre helter at det var på høy tid å ta popmusikken tilbake.
De fant ut at dette skulle de gjøre ved hjelp av en del romklang, en anelse vreng på gitaren, og mye gutteaktig sjarm. Jacky Jean så dagens lys!
Bandets medlemmer er vokst opp med å både høre på og spille alt fra country til punk og hardcore, og sammen skaper de vakker musikk i form av simpel, melodiøs og fengende poprock!

Jeg føler at jeg er høvelig oppdatert på hva som rører seg der ute, i alle fall når det gjelder norsk musikk, men så viser det seg at jeg har gått glipp av Jacky Jean? OMG!
Bedre sent enn aldri, er det noe som heter. Noe sier meg at dette bare er den spede början for gutta i Jacky Jean.  Jeg gleder meg iaf til  EP-en som kommer i løpet av året!

Sjekk ut musikkvideon av radiohiten Make It Through. Jeg digger låta. Den er enkel – men jækla fengende. Hva synes du? Man bør ta seg en tur på John Dee i morgen, ikke sant?
….og kan du ikke, så fortvil ikke. Noen har hvisket meg i øret at Jacky Jean spiller under by:Larm også.

[youtube 0NCArPceyIg 630 450]

Du finner Jacky Jean her:
Facebook
Hjemmeside

Om Elin Mariel Dahl

Ansvarlig redaktør og eier av rockblogg.no. Jeg er ei skriveglad og musikkinteressert jente fra Narvik, bosatt i Oslo. Jeg jobber med sosiale medier i mitt daglige virke. Bloggen er hobbyen på si.