Vi anmelder: Alien Ken – Son Extraordinary

Vi i Rockblogg har forhåndslyttet på Alien Kens kommende EP.

Sist uke fikk jeg en brun konvolutt merket «evidence» i posten. Denne konvolutten var også forselget med en rød teip også merket «evidence». På konvolutten stod det beskrivelse av innholdet, plassering, hvem som har beslaglagt det, og hvem som har fått dette innholdet før meg. Ser ut som det hele startet i Roswell 1947.

 

«Son Extraordinary»
År: 2012
Artist: Alien Ken
Plateselskap: Alien Ken Inc
Sjanger: Rock

Alien Ken’s EP starter med låten «Glitter Rambo». Jeg sier ofte «denne låten er en flott start på albumet», men denne gangen mener jeg det virkelig. Låten «Riley Carlson» starter med en person som påstår at han er en 53 år gammel jomfru og har tre ting han vil si om den avgjørelsen, han avslutter sin lille tale med å si «Jesus is the king of virgins«, så starter musikken. I «My OCD» kan jeg nesten sverge jeg hører Bill Clinton si «I did not have sex with that woman«. Den 53 år gammle jomfruen og Clinton gir låtene en særegnet karakter. «Guilty As Charged» og «Two Of A Kind» avslutter albumet med å si «seize the day» som er ett flott budskap å ende et album på. Det var vel akkruat det Alien Ken gjorde før han rømte fra labratorene fra Area 51.
Albumet er ren rock n’ roll med lite rom for variasjon. Ellers god vokal, harde melodier og merkelige tekster. Det er tydelig at Alien Ken har tatt det utenomjordiske temaet med seg fra Moth Circus. Om dere liker Moth Circus like mye som det vi i Rockblogg gjør så gled dere til release av «Son Extraordinary».

 

Om Else