Eksklusiv forhåndslytt fra Depuis kommende album «Demon Heartache»

Alt for tidlig fikk vokalist og låtskriver Depui (Bent Ivar Depui Tversland) smaken av penger. Dette resulterte i at han i en alder av fem år satte fast en femkrone i halsen, noe som i senere år har satt sitt tydelig særpreg på vokalen. Depui har i flere år turnert store og små deler av verden alene. Inspirasjonen til musikken er hentet fra forskjellige inntrykk den store verden har gitt. Som for eksempel fattigdom, urettferdighet og alkohol. Temaer som også blir den røde tråden på albumet «Demon Heartache».

Allerede nå kan du høre de to første låtene i en eksklusiv forhåndslytt før disse legges ut på iTunes, Spotify og Wimp 4 mai.

Rockblogg: Depui overbeviser med sin rustne Tom Waits-aktige stemme og tunge gitarriff. Skittent og mørkt – men samtidig lekende og fengende. Skreddersydd for ørene til undertegnede. Tommel opp, Depui – ser frem til skiva!

Manhood:

I am Fake:

Du finner Depui her:
Facebook
Hjemmeside

Depui – somewhere near you?
Her har du en oversikt over hvor/når denne talentfulle herremannen spiller:

3 Mai – Månefisken – Oslo – Pre release for the singel «Manhood» – Togheter with Kosmaratik
5 Mai – Standard – Tønsberg – Tom Waits løpet
17 Mai – Folkefest i Otrahallen – Evje
24 Mai – Bachelor degree – Rena
27 Mai – Blå – Oslo

Se resten av konsertoversikten her.

Om Elin Mariel Dahl

Ansvarlig redaktør og eier av rockblogg.no. Jeg er ei skriveglad og musikkinteressert jente fra Narvik, bosatt i Oslo. Jeg jobber med sosiale medier i mitt daglige virke. Bloggen er hobbyen på si.