The Temperance Movement – herlig bluesy rock!

the temperance movement

Liker du Rival Sons? Liker du The Black Crows? Liker du heftige blues rytmer? Liker du eksplosiv og soulfull musikk som gjør det vanskelig å sitte stille? Da bør du sjekke ut britene i The Temperance Movement.

16. september slapp The Temperance Movement sin første fullengder med samme navn. Skiva har 12 spor, hvorav fem av låtene utgjør EPen «Pride» (2012).

Det var en tilfeldighet at jeg kom over London/Glasgow-bandet. Rival Sons hadde lagt ut lenke til The Temperance Movement på sin Facebook-side. Så, når Rival Sons anbefaler, må man jo sjekke greia. The Temperance Movement viser seg til å være svært så talentfulle. De spiller rett og slett strålende energisk og bluesy rock n roll. Det er omtrent like rått og ærlig som det kan forblitt.

Hver låt på skiva har sjel og er fullstappet med følelser og energi. Vokalist Phil Campbell «bjeffer» lidenskapelig nesten perfekte låter. Her er det mye «passion» ute og går! Luke Potashnick og Paul Sayer er til tider rå på gitar.  Bandet overrasker ved å kaste uventede akkorder rundt her og der, som i  «Know for sure» og i den storslåtte «Pride», en nydelig og nedstrippa blues ballade, som det virkelig trøkker av på slutten.

Hva kan man si? Har du 52 minutter til overs? Sett deg godt til rette og lytt deg gjennom «The Temperance Movement».  Og har du enda mer tid til overs og har lyst til å oppleve bandet live? Da trenger du ikke vente lenge. 16. oktober er datoen. Sted: Crossroad Club i Oslo!

Legg det inn i kalenderen din på facebook med det samme: https://www.facebook.com/events/430823550365231/?fref=ts

Du finner The Temperance Movement her:
Facebook
WIMP
Hjemmeside

The Temperance Movement om skiva:

Beste låt: Midnight Black

Om Elin Mariel Dahl

Ansvarlig redaktør og eier av rockblogg.no. Jeg er ei skriveglad og musikkinteressert jente fra Narvik, bosatt i Oslo. Jeg jobber med sosiale medier i mitt daglige virke. Bloggen er hobbyen på si.