Verdenspremiere på ny singel fra LA-bandet Broken Bells

Det er i sosiale medier det skjer. Forehåndslytt og snik-premierer på nytt materiale fra band «all over». I dag la Los Angeles bandet Broken Bells ut sin nye singel «Holding On For Life» til forventningsfulle fans på Facebook-siden sin. De positive tilbakemeldingen lot ikke vente på seg. Broken Bells slipper forøvrig sitt andre studioalbum «After The Disco» i januar 2014.

Nysgjerrig på den nye låta?

Her kan du høre Holding on for life:

 

Og hvem er så Broken Bells?

Du har garantert hørt denne: «The High Road«, første singelen fra debutskiva «Broken Bells» (2010). Dette er ei låt jeg har spilt MYE og liker veldig godt:

 

 

 


  
Fakta fækts om Broken Bells (kilde Wikipedia)

Broken Bells er en amerikansk indierockgruppe med artist-produsent Danger Mouse (kreditert under hans ekte navn, Brian Burton) og James Mercer, vokalist og gitarist i indierockgruppen The Shins. Prosjektet ble først annonsert tirsdag den 29. september 2009. De to bestemte seg for å jobbe sammen etter å ha møttes under en dansk musikkfestival i 2004, hvor de fant ut at de begge var fans av den andres arbeid. Mercer og Burton begynte å spille inn musikk i all hemmelighet i Burtons studio i Los Angeles i mars 2008, og beskrev materialet sitt som «melodisk, men også eksperimentelt».
Den 14. desember gav bandet ut sin første oppdatering på mail, hvor det stod ‘The High Road is hard to find’ i binærkode, med en lenke til bandets hjemmeside, som nå hadde et nytt fargeskjema, for flere detaljer. Morgenen den 21. desember ble det sendt ut nok en mail, som annonserte debutsingelen deres, «The High Road», samt en lenke med gratis nedlasting på den offisielle siden deres.[3] Debutalbumet deres, med samme navn som bandet, ble gitt ut i mars 2010.

  
Du finner Broken Bells her:
Facebook
Hjemmeside

Om Elin Mariel Dahl

Ansvarlig redaktør og eier av rockblogg.no. Jeg er ei skriveglad og musikkinteressert jente fra Narvik, bosatt i Oslo. Jeg jobber med sosiale medier i mitt daglige virke. Bloggen er hobbyen på si.