Rockblogg.no relanseres

Etter snart fem år stillhet, så er det på tide å børste støv av bloggen igjen. Rockblogg.no så lys for første gang
26. januar 2010. Visjonen med bloggen var å spre musikk innenfor sjangeren Rock. Jeg hadde et ønske om å  gi kjente/ukjente band og artister den oppmerksomheten jeg følte de fortjente.
Pågangen fra etablerte plateselskap og følelsen at dette ble mer hardt arbeid enn gøy førte til at jeg gikk tom og lei. Motivasjonen forsvant.

Nå har jeg fått lysten tilbake og jeg gleder meg veldig til å dele min musikkglede med mine lesere.

Jeg har gjort noen få endringer på layout og fått en mer mobiltilpasset side. De gamle innleggene har jeg valgt å ta vare på. Jeg vil fylle på med nytt og spennende innhold i tiden som kommer.
Rockblogg er en hobby ved siden av vanlig jobb, men jeg tror det skal gå fint å kombinere jobb og hobby så lenge jeg ikke tar på meg for mange oppdrag. Derfor ber jeg om forståelse for at jeg ikke kan si ja til alt av forespørsler som kommer inn.

Visjonen med bloggen er fremdeles å spre musikk innenfor sjangeren Rock – men innenfor Rock er det mange kategorier; Indie, folk, grunge, country, alternativ, metall, punk, hard, progressiv, post m.m.
På rockblogg.no blir det omtaler av band, konserter, festivaler og plater. Intervjuer, nyheter, konkurranser– og forhåpentligvis gode diskusjoner og feedback.

Rockblogg.no er basert på mine subjektive meninger. Mener du som leser noe annet, så er det selvfølgelig lov å si i fra. Her skal det være takhøyde og uenigheter kan forhåpentligvis skape gode kommentarer/diskusjoner.

Elin Mariel Dahl

“WHERE WOULD ROCK AND ROLL BE WITHOUT FEEDBACK?”
Dette sitatet kommer fra Stevie Nicks i Fleetwood Mac, og jeg synes det er veldig beskrivende også for bloggen. Where would rockblogg.no be without feedback? For meg er det viktig å ha en god dialog med leserne og artistene vi omtaler slik at vi sammen kan skape Norges beste musikkblogg innenfor sin sjanger!

Så, da er det bare en ting å si – velkommen, og enjoy rockblogg!

Elin Mariel Dahl
Ansvarlig redaktør

Om Elin Mariel Dahl

Ansvarlig redaktør og eier av rockblogg.no. Jeg er ei skriveglad og musikkinteressert jente fra Narvik, bosatt i Oslo. Jeg jobber med sosiale medier i mitt daglige virke. Bloggen er hobbyen på si.