ROCKBLOGG

Rock`n rollers, velkommen til rockblogg.no – bloggen for musikkelskere!

(Oslo, 3. februar 2010) Rockblogg.no er et helt nytt musikksted på nett som satser stort og har et ambisiøst mål om å bli Norges beste nettbaserte musikkmagasin innenfor sjangeren: Rock!

Rockblogg.no ble lansert 26. januar 2010. Det var en forløsende følelse, ja rett og slett en herlig fødsel. Endelig et eget nettsted hvor vi kan presentere det brede mangfold innenfor rock`n roll som befinner seg der ute. Fra det som rører seg i bortgjemte kjellere, til det kjente og folkekjære.

Visjonen med bloggen er å spre musikkinformasjon innenfor den brede sjangeren Rock.
På rockblogg.no skal kjente og ukjente band og artister få den oppmerksomheten de fortjener. Her blir det omtaler av band, konserter, festivaler og plater. Intervjuer, nyheter, konkurranser – og forhåpentligvis gode diskusjoner og feedback.

«WHERE WOULD ROCK AND ROLL BE WITHOUT FEEDBACK?»
Dette sitatet kommer fra Stevie Nicks i Fleetwood Mac, og vi synes det er veldig beskrivende også for oss. Where would rockblogg.no be without feedback? For oss er det viktig å ha en god dialog med leserne og artistene vi omtaler slik at vi sammen kan skape Norges beste musikkblogg innenfor sin sjanger!

BAKGRUNN:
Jeg er ei skriveglad og musikkinteressert jente bosatt i Oslo. Har blogget i flere år på VGB.no, men ønsket meg en egen blogg hvor jeg kunne konsentrere meg om mine største interesser; musikk og skriving! Rockblogg.no er basert på mine subjektive meninger, men jeg er opptatt av at det skal være takhøyde og uenigheter kan forhåpentligvis skape gode kommentarer/diskusjoner.

Enjoy rockblogg!

Elin Mariel Dahl
Ansvarlig Redaktør

PS: Hold deg oppdatert på hva som skjer på rockblogg.no; følg oss på Facebook og Twitter

Om forfatter

Ansvarlig redaktør og eier av rockblogg.no. Jeg er ei skriveglad og musikkinteressert jente fra Narvik, bosatt i Oslo. Jeg jobber med sosiale medier i mitt daglige virke. Bloggen er hobbyen på si.